Medlemsbrev

Hej,

 

På hemsidan hittar du under verksamhet det gällande programmet för Bröstcancerföreningen Aurora, Sörmland,  och de olika orterna där vi har aktiviteter.

Carina och Mia är nya och yngre styrelseledamöter och vi vill gärna nå ut till våra yngre medlemmar med egna aktiviteter, så vill ni vara med eller har förslag på sådana aktiviteter ber vi er kontakta dem. Med yngre medlemmar så menas upptill 50-55 år, även om vi alla gärna ser oss som unga!

Under hösten får vi en ny uppdaterad hemsida och den har Mia lovat att administrera vilket vi är jätte-glada för. Har ni tips på innehåll till hemsidan så kontakta henne.

Vi vill gärna ha tips på aktiviteter som ni medlemmar vill göra tillsammans med andra medlemmar i föreningen, för alla vi vet hur trevligt det är att träffa medsystrar som drabbats av bröstcancer och vi delar ju erfarenheter som bara vi har.

Skulle det dyka upp ytterligare aktiviteter som vi anordnar så titta även under ”Föreningsnytt” i lokala tidningarna om vi satt in något där och i tillägg så skickar vi en separat inbjudan till alla  medlemmar som lämnat sin mailadress till oss.

 

Du kan också se våra aktiviteter på vår nya hemsida  www.bcfaurora.seoch i vår Facebookgrupp, sök på Bröstcancerföreningen Aurora.

 

Välkommen att höra av dig!

All vår verksamhet och gemenskap styrs av medlemmarnas behov och efterfrågan. Kom till gemenskapen, oavsett ålder så kan vi ha roligt tillsammans och byta erfarenheter.

Planerade möten för styrelse och stödpersoner:

 Styrelsesammanträden

Styrelsen sammanträder tre gånger under hösten och det första mötet är planerat till den 22 augusti.

 Föreläsning

Datum kommer senare.

Stödpersons – verksamheten (SP)

Det planeras en regional utbildning för Stödpersoner under våren 2019 och särskild kallelse kommer att skickas med program och datum.

Gemensamma aktiviteter

Till de gemensamma aktiviteterna kommer särskild inbjudan.

Föreläsningar kommer att arrangeras på olika orter under hösten.

Utflykt den 24 november

Vi besöker ÖSTANBÄCKS KLOSTER SAMT JULMARKNAD PÅ SKULTUNA MESSINGBRUK. Särskild inbjudan kommer!

 

Med vänliga Hälsningar

Bröstcancerföreningen Auroras styrelse